Baby

Ooggetuige moeten hebben gedacht dat er een heuse volksverhuizing gaande was...

18:01
Slufter

Ik hoef u/jou vast niet uit te leggen dat met de komst van een baby & een pup de tijd voorbij is dat je rustig twee weekend'tasjes op de achterbank mikt en vertrekt richting een heerlijke vakantiebestemming. Want ja, die tijd is voorbij, terwijl ik het afgelopen weekend nog rustig wat cliënten bezoek voor mijn werk in de thuiszorg, neemt de inpak-stress ,thuis aangekomen, al snel toe. De start van de inpaklijstjes word gemaakt en de stationwagen word gevuld. Terwijl manlief de auto inlaad zie ik onze Bugaboo nog onder de veranda staan. Is dit het? Hoor ik hem op dat moment vanaf de oprit roepen.. Uhhh, lief, we vergeten nog wel iets ja... De kinderwagen. Gelukkig hebben we niet allemaal een stressknop en dus pakt manlief alles weer zonder problemen perfect in. Een laatste inspectie bij de auto.. Ohja, en Luca? Die vind het allemaal wel best en neemt plaats op zijn koninklijke ietwat kleine ingebouwde plekje (bovenop het meeneemmatrasje van het campingbedje). Ooggetuigen moeten hebben gedacht dat er een heuse volksverhuizing gaande was, maar a la, met elke vierkante centimeter te hebben benut zijn we klaar om te vertrekken richting Texel!!

Met 3 maanden hebben we al eens een poging gewaagd om met Naomi een paar dagen weg te gaan naar een conferentie maar die paar dagen werden toen maar een paar uur waarna we met volle vaart weer terug naar huis scheurden. Nu ze al ruim 7 maanden oud is, we een fatsoenlijk huisje hadden geboekt en het weer ons ook nog eens gunstig gestemd was, kon deze poging niet anders gaan dan slagen! En zo bleek het. Ondanks dat we bijna het hele huis in de auto mee hadden weten te krijgen en de helft uiteindelijk toch niet nodig bleek te zijn waren het een aantal zalige dagen, waar we intens van genoten en was het direct ook een leermomentje.

Vanmorgen bezochten we nog even de slufter, een uitgestrekt vergezicht, een prachtig ,bijzonder, mooie natuur, een plek die niet overgeslagen mag worden tijdens een bezoekje texel. Nog net voor vertrek ziet puplief een sloot over het hoofd terwijl hij onze kant op rent. Met een harde plons duikt hij kopje onder.. Oeps, was dat los lopen net voor vertrek toch niet zo'n goed idee..

Waar ging jij voor het eerst heen op vakantie als gezinnetje?


-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

0 reacties