Baby

Zolang ik haar geen moorkoppen voer..

14:20
Een uitspraak die me eens ter oren kwam op een verjaardag. Ik heb zitten schuddebuiken om de manier waarop deze moeder dit vertelde. Een grote baby dus. De één volgt niet alleen zijn eigen tempo maar ook zijn of haar eigen vorm. Zeg nu zelf al die babywangetjes, michelin armpjes en stevige buikjes. Dat is gewoon uberschattig en hindert toch niet? Al eerder gaf ik aan dat Naomi niet hoort bij de gemiddelden, bij de snelle jelle's of de sprinters. Ze doet het gewoon kalmpjes aan. En dat is eigenlijk in alles. Maar ondertussen met weinig beweging eet ons madammetje wel al meer dan prima.

 's Morgens starten we de dag met een ontbijtflesje, om 10u stukjes fruit of fruit uit een olvarit potje met een paar slokjes drinken uit een beker. (Dochterlief drinkt eigenlijk nog niets anders dan flesvoeding maar daar komt heeeel langzaam verandering in.) Om 12u een stukje of soms een heel broodje en weer wat slokjes drinken uit een bekertje en rond 15u bieden we opnieuw wat drinken aan en eten we een stukje fruit een stukje rijstwafel iets anders lekkers. Rond 17u een potje groente of wat de pot schaft, een beetje magere joghurt nadien en niet altijd maar wel vaak eindigen we dag met een flesje. Goed veel water erbij om het vocht van de dag een beetje op te krikken.

Maar nee, geen moorkoppen dus, en toch die lekkere wangen, de heerlijke armpjes en het mooie ronde bolle buikje! Zeg nu zelf? Je kunt ook overal een probleem van maken nietwaar? Bij deze een kleine reeks van de allerknapste, niet gemiddelde, maar heerlijk volle ,lachwekkende, mooie, 9,5 maand jonge baby.


-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

3 reacties

  1. Mooie foto's! En het blijft een schatje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's van een mooi meisje met een mooie mama! En wat een schattig mutsje, waar is die van? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is van de primark ben dr ook heel gek van!!

    BeantwoordenVerwijderen