Spannend, Natuurlijk en...

17:05

Op een rol kwamen jullie aan, op die ietwat zomerse najaarsdag. Jullie kwamen te liggen naast de gratis klinkertjes die voor nood werden gelegd en vormden zo één geheel, meer was er niet nodig nu, slechts jullie twee. We noemden jullie ons heerlijke gazon. jawel, dát gras, wat was het heerlijk om jullie heen en weer te zien wuiven in de wind. Om jullie felgroene kleur te aanschouwen in de schittering van de zon. Maar nu is alles veranderd.. Op een dag werd jullie rust verstoord door een zachtaardig huppelend zwart pluizebolletje. Jullie groei werd hoe langer hoe meer tegengewerkt en uiteindelijk werd het jullie fataal. Niets viel er meer te redden.. hoe we ook nieuw leven tussen de zandhopen strooiden. Jullie toefluisterde en aanmoedigde weer opnieuw te groeien. Jullie vergeelde, Verwaterde en werden alsmaar omgeploegd door het voor jullie ondertussen zo ongeliefde zwarte monster. We nemen afscheid, zeer binnenkort. Vaarwel gras. Vaarwel.

Huize van Dijk is in gesprek met een super toffe hovenier vol leuke ideeën voor de aanleg van een Spannend, Natuurlijk en.. Kindvriendelijke tuin, helaas, zonder gras! Volgende week meer over de gecreëerde ideeën, inspiraties en andere kindvriendelijke tuin- diy's! Vanaf volgende week dus dit terugkerende nieuwe (ietwat zomerse) thema op Mama van Dijk!

Kun jij ook niet wachten om weer in de tuin te kunnen zitten met je glaasje, dat goede boek of die heerlijke blote voeten in de zon?  Kan jouw tuin ook wel wat kindvriendelijkheid gebruiken? 
Lees dan zeker mee!

Lente? Wij komen "eraaaaaaan"!

-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

0 reacties