NIEUWE TAG. " Je bent bewonderenswaardig! "

10:35
In een wereld die -most of the time- tijdens het 20u journaal vol staat met ellende vond ik, Mama van Dijk, het wel weer eens tijd voor een beetje zonneschijn. En laat tijdens dat zelfde journaal nu net een goed voorjaarsdagje te zijn aangekondigd. Al zie ik dat zonnetje vanmorgen mijn huisje nog niet direct vullen met warmte. Deze tag (ofwel dit vragenlijstje) brengt jou dat vast en zeker. En alhoewel we de Valentijn'achtige taferelen alweer een maand achter ons hebben gelaten duiken we vandaag samen weer even in een beetje zoetsappigheid. Gewoon puur en alleen om iemand een warm hart toe te dragen. Het zonnetje te zijn, vandaag, voor die ander. Doe je mee?


"Je bent bewonderenswaardig"

1. Wie zou jij vandaag een warm hart willen toedragen? In het zonnetje willen zetten of gewoon even willen laten weten dat hij/zij het verdiend bewonderd te worden? 

2. Wat is de relatie tot hem/haar of hen? 

3. Hoelang ken je hem/haar al en/of hoe kwamen jullie in contact? 

4. Waarom wil jij juist diegene vandaag een warm hart toedragen? 

5. Is er nog iets dat je diegene wilt laten weten?Vul deze tag in onder deze blogpost in een reactie, op onze facebookpagina, op je blog, social media of ander netwerk om de liefde van je leven, de vriend(in) uit duizenden, het familielid met gouden handen, of misschien wel een bedrijf dat waanzinnig met je meedacht(?) een warm hart toe te dragen! 

Laat je weten als je hem hebt ingevuld? Samen maken we de wereld een beetje mooier, warmer en liefdevoller, nietwaar? 


-x- Mama van DijkLeuk als je reageert!

0 reacties