outfit of the day

Peuteroutfit of the day; Herfst

06:00

De kinderbijslag is alweer even binnen en dus hollen we als wilde beren naar de leukste winkels, scrollen ons suf op té gekke webwinkels. Of.. doen dat juist helemaal niet? Hoe dan ook. Tijd voor een nieuwe garderobe. Ik scoorde laatst al leuke items bij de primark voor Naomi. Want waar we een paar weken geleden onze benen nog heerlijk bloot onder een zwierig rokje konden uitsteken word het zachtjes aan tijd voor de winterjas, een bontkraag of rubberlaarzen als dochterlief zou mogen kiezen. Vandaag in outfit of the day, een stoere warme look voor haar.


Op een bewolkte middag nam ik dochterlief mee voor een wandelingetje door het bos. Even genieten in de buitenlucht van het frisse briesje tussen de bomen die langzaamaan verkleuren en de eikeltjes die her en der naar beneden vallen. Voor mij de perfecte gelegenheid om wat schattige kiekjes -met een doodgewone telefoon- te maken van mijn heerlijke peuter. De eerste winterse kiekjes dus en wat ons betreft kunnen we niet wachten. Want zeg nu zelf, die dikke truien, winterjassen, gebreide sjaals, "comfy" jurkjes, stoere jeans of zachte thermoleggings, zitten toch ook verrukkelijk?

Waar dochterlief op z'n tijd ook geniet van een heerlijke harem slobberbroek, wilde haren, paars-roze laarzen en een makkelijk shirt gaf ik deze dag liever een wat andere -warmere- touch aan haar outfit. Kijk je mee?


Een zacht-roze jas met wit gebreide sjaal, zwart skinny en cognac laarsjes.

Een wit shirt en een nep bontje eroverheen voor een extra warme look.
Wat staat de herfst je toch goed, Mama hartje Naomi. 

Geniet jij ook al zo van de eerste winterse invloeden, de warmere outfits en kaasjes op tafel? Of plan jij bij de eerste nachtvorst alweer een tripje naar de zon?

-x- Mama van Dijk
Leuk als je reageert!

1 reacties