Bevalling

Hoera een dochter!

06:00

Daar is ze dan! Onze wereld kleurt opnieuw roze. Eindelijk kunnen wij je naam noemen, jou met liefde omarmen, met vertedering begroeten en vol verwondering urenlang naar je kijken. Op 14 November zijn wij opnieuw trotse papa en mama geworden van een prachtige dochter (én zusje) Feline Laurène. We noemen haar Fleur. 
In de afgelopen maanden konden we samen met jou als lezer op Mama van Dijk toeleven naar dit waanzinnige moment. Natuurlijk is het nu tijd voor een welverdiende break achter de schermen. De komende weken zullen wij gaan genieten van onze twee prachtige dochters, slapeloze nachten, heel veel kusjes en knuffels, familie en vrienden en een heleboel beschuitjes met roze muisjes.

Alhoewel wij achter de schermen de komende tijd even rustig aan doen gaan de post's op Mama van Dijk gewoon door. Er staan ook voor de komende tijd weer prachtige verhalen, hilarische post's en indrukwekkende onderwerpen ingepland. Deze eerste week word daarin wel een heel bijzondere want Mama van Dijk viert feest, groot feest! 

Om de geboorte van Fleur met jullie te vieren staan er speciaal voor de lezers van Mama van Dijk een aantal héle toffe acties klaar in samenwerking met drie fantastische bedrijven! Op onze standaard blogdagen (dinsdag, donderdag en zaterdag) zullen zij zich in de komende week één voor één aan u voorstellen en jou een unieke aanbieding doen die vanaf dat moment een week lang geldig is met de actiecode "Mamavandijkviertfeest". Een actiecode die speciaal voor deze feestelijke gebeurtenis in het leven is geroepen. 


Vier jij met ons mee? 

-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

7 reacties