Geboorte

Mama van Dijk viert Feest met Geboorteparadijs!

06:00

Hoera onze dochter, Fleur, is geboren!

Reden genoeg voor een feestelijke week op Mama van Dijk. Dit bijzondere feestje willen we natuurlijk vieren met onze lezers! In deze kraamweek staan er daarom op de gebruikelijke blogdagen (Dinsdag, Donderdag en Zaterdag) drie toffe acties online in samenwerking met drie geweldige bedrijven. Elk bedrijf heeft speciaal voor jou als lezer van Mama van Dijk een unieke actie beschikbaar gesteld die vanaf het moment van plaatsen een week geldig is!
Vier jij met ons mee?
Vandaag start de actie van het Geboorteparadijs. Dit bedrijf wordt gevormd door Sandra en Karin, tweeling en moeders van Milan, Wesley en Escha. Na altijd al creatief bezig geweest te zijn ontstonden na de geboorte van de eerste al snel ideeën om hier iets mee te gaan doen. Na eerst een aantal geboorteborden te hebben geschilderd, volgden al snel de inmiddels geliefde klompjes én stoeltjes.

Bij Geboorteparadijs kunt u klompjes of stoeltjes laten beschilderen, helemaal in de stijl van het geboortekaartje. Sandra en Karin zitten boordevol ideeën over uw kaartje maar heeft u zelf ideeën of suggesties is hier natuurlijk ook altijd ruimte voor. In tegenstelling tot veel anderen word bij Geboorteparadijs alles met de hand geschilderd en schilderen zij nooit twee keer hetzelfde kaartje. Zo heeft zowel u als de ontvanger altijd een heel origineel cadeau.ACTIE

I.v.m deze feestelijke week op Mama van Dijk biedt Geboorteparadijs u een korting aan van 10 procent op de unieke hand geschilderde klompjes of stoeltjes. Geldig op bestellingen die in de komende week worden geplaatst onder vermelding van de kortingscode "Mamavandijkviertfeest".

Wil jij een unieke herinnering aan het geboortekaartje van uw kind(eren) of denkt u na over een bijzonder kraamcadeau? Neem dan zeker een kijkje op Geboorteparadijs.nl of bijbehorende Facebookpagina in deze actieweek.


-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

0 reacties