papa

Gepersonaliseerde armbanden - DACAYA WINACTIE

06:00

DACAYA

Vandaag in de Papa rubriek geen persoonlijk verhaal van Papa van Dijk. Maar wel een mannelijke post die je niet wilt missen. Vorige maand rondom Valentijnsdag, je weet wel, de dag van de liefde, postte ik op Mama van Dijk dé cadeautip voor onze mannen! Achter de schermen heb je daar misschien wel met plezier gebruik van gemaakt. Mocht jouw echtgenoot, vriend, vader of opa nog niet met zo'n hippe gepersonaliseerde armband rondlopen dan heb ik vandaag een wel heel bijzondere post voor je klaarstaan.
Armband met coördinatoren

Dacaya vindt zijn oorsprong in het ruige landschap van Amerika. Hier werd inspiratie opgedaan voor dit oer-Hollandse merk. Dacaya is robuust en mannelijk, met een easy going attitude. Dacaya heeft een breed assortiment met een herkenbare stijl die je altijd en overal kunt dragen. De comfortabele en kwalitatieve armbanden zijn gemaakt van de beste materialen. Onverwoestbare RVS sloten en stoer dik leer uit Italië. Het ruige leer geeft het individuele gezicht aan Dacaya en daardoor is het Dacaya armband meteen herkenbaar. Wil je een Dacaya band personaliseren dat is mogelijk. Je eigen tekst of afbeelding zetten we met een Laser in de band. Je maakt van een Dacaya armband je eigen armband.

Dacaya heeft 160 verkooppunten door heel Nederland. De banden zijn verkrijgbaar vanaf €34,95 tot €69,95. Dacaya hanteert een levertijd van één week.


Armband met tribal en initialen

Geloof het of niet. Wij mogen namens het merk DACAYA zo'n fantastisch mooie gepersonaliseerde armband weggeven! Voorzien van een tribal met initialen, een armband met coördinatoren of een naam naar keus. Zo word je partner verrassen natuurlijk wel heel leuk!


Hoe maak je kans? 

Like je de FB-pagina van Dacaya én die van Mama van Dijk als je dat nog niet had gedaan. 

-

Deel het bericht met deze winactie van Mama van Dijk .

én

Laat ons in een reactie weten dat je mee doet!


Op Zaterdag 1 April word er om 10.00 uur een winnaar uitgeloot en vervolgens bekend gemaakt op de Facebookpagina van Mama van Dijk . En nee, het is geen grapje. Welke lieve man verdient er volgens jou zo'n bijzonder cadeau?


-x- Mama van Dijk 


Leuk als je reageert!

2 reacties

  1. Ooh deze zou ik heel graag willen winnen voor m'n vader. Een man die altijd voor z'n kinderen, maar ook z'n 4 kleinkinderen klaarstaat. Hij zal het met trots dragen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Rage and the kids. Doe je even mee op de facebookpagina? Facebook.com/mamavandijk Leuk! -x-

      Verwijderen