Babykwaaltje

The start of something new!

15:21 Een Blog over Mama-zijn, en alles wat daarbij komt kijken.. The start of something new.

Op 11'feb 2015 werden mijn man en ik na 37,5 weken zwangerschap trotse ouders van Naomi een gezond meisje van 3345gram en 48cm. Na de nodige pijn, leek de wereld stil te staan. Daar was ze dan.. Ze nam de 'Roze wolk' met zich mee ons leven in. Ook bracht ze ons dat intense verantwoordelijkheidsgevoel. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe gelukkig we zijn.. 

En opeens is het daar, uit de roze wolk komt een stortbui, Borstvoeding gaat niet lukken en dus ga je over op de fles, je blijkt KMA te hebben krijgt daarvoor Pepti-voeding en de nodige medicatie, poepen, Jazeker, poepen is het onderwerp van de dag, komt niet op gang. Uren lopen we met je door het huis ,met onze hand op je buikje gedrukt. De nodige eerste babykwaaltjes komen voorbij. Opeens besef je het..Terwijl de hormonen (nog steeds regelmatig) voelbaar door je lijf dwarrelen dat deze eerste maanden al veel te snel zijn gegaan..  Je bent moeder geworden..

Ik kijk vol trots naar ons kleine prinsesje, sabbelend op haar handjes ligt ze in haar bedje en kijkt ze me vredig aan. De foto's laten me zien hoe snel je bent veranderd, hoe je zwarte volle bos haar langzaam plaats maakte voor een zichtbaar kaler geheel. Hoe je blauwe oogjes veranderde in stralende wijze groen/bruine ogen (Ja, precies zoals je liefhebbende Papa). Je kleine hoofdje, je lange bovenlijf en je sprietige beentjes hebben zich getransformeerd met een gezonde portie 'spekrollen'.
Het is echt waar, je bent vandaag alweer 5 maanden!!

-x-
Mama van Dijk


Leuk als je reageert!

0 reacties