Jeejees

WINACTIE! Win 2 unieke items uit de kindercollectie "By Jeejees" naar keuze en geheel op maat!

06:43

Als mamablogger, of eigenlijk gewoon als mama zijnde, droomde ik van een eigen opgezette kledinglijn voor hippe kindjes met een tal van mogelijkheden aan opdrukken, dessins en stofjes. Ik vond een coupeuse met een al bestaande verkoop van gepersonaliseerde (kraam) cadeau's. Al snel begonnen de brainstormsessies over en weer. Het geheel moest betaalbaar zijn en ook nog eens persoonlijk en op maat worden gemaakt. Zodat de mama van de baby met de langere beentjes kon aangeven dat ze een broekpijpje iets langer wilde. Dat de baby met het kleine (pamper)kontje een iets minder lage harembroek wilde en dat het meisje met een groot 'koppie' de geknoopte haarband liever een tikkeltje wijder zag. Daar is hij dan! Het hippe kledinglijntje dat de naam "By Jeejees" draagt. Vernoemd naar de al bestaande webshop en coupeuse Jenny. De unieke vorm van bestelling middels persoonlijk bericht met de maker, de persoonlijke aandacht en de liefde voor het naaiwerk. Het maakt bestellen bij Jenny een feestje! 

Een greep uit de hippe kindercollectie!

En om dit feestje, de lancering van het nieuwe lijntje, met ons te vieren, sluiten wij deze week af met een super toffe actie!

Mama van Dijk mag in samenwerking met Jeejees twee items naar keuze weggeven! Een complete set dus voor uw hippe zoon of dochter! Op dinsdag 24 Mei om 10.00 sluit de winactie en maken wij op de Facebookpagina van Mama van Dijk de gelukkige winnaar bekend! 

Hoe kunt u winnen? 
Laat weten dat je mee wilt doen!
Like de Facebookpagina van Mama van Dijk EN van Jeejees als je dit nog niet had gedaan! 
En deel het bericht van deze winactie openbaar op Facebook zodat we het kunnen controleren!

Gewonnen? 
Zoek je favoriete stofje uit tussen de vele mogelijkheden op de fb'pagina van Jeejees, vervolgens mag je de keuze maken uit een rokje of een broekje en als kers op de taart ook nog de naam doorgeven van uw zoon/dochter voor een hip bijpassend "Hello! I'm ... " shirt! Nadat u uw persoonlijke wensen heeft doorgegeven word de set zo snel als mogelijk met liefde gemaakt en gratis naar u toegezonden. 

De WINACTIE gaat nú in!
Doe je mee?! Super tof!

-x- Mama van DijkLeuk als je reageert!

3 reacties

  1. Ik doe graag mee. T staat super leuk bij de kleine van jou, dan staat t bij Nola vast ook schattig :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, die kleertjes zien er heel mooi uit! Ik maak graag een kans :)

    BeantwoordenVerwijderen