Creatief

Het goedkope maar meest dierbare..

14:05


Hiep hiep hoera! Afgelopen weekend was een feestelijke! Zaterdag was onze meest te gekke, lieve en hard werkende man én papa jarig! En wat geef je in vredesnaam iemand die alles al heeft? - Oke, ja natuurlijk droomt hij nog steeds van een eigen Amerikaanse truck dat hij door het Canadese landschap kan sturen. Zou hij best heel gelukkig zijn geweest met een voucher ticket om voor een paar weken met een rugtas op zijn motorfiets geknoopt door de alpen te crossen en had ik hem wellicht kunnen verwennen met iets dat erop leek. Maar nee zo ver reikte mijn portemonnee niet dit keer. Ik hield het bij een dikke variant van een motorblad en besloot dat we er op een later moment op uit gaan om iets te kopen dat er echt toe doet voor hém.

Met dochterlief ging ik op vrijdagochtend aan tafel zitten om een bijdrage te doen aan de oh- zo- feestelijke dag die voor de deur stond. Papa jarig! Hoeraaa! Ik knipte heel wat afdrukken van haar handje uit, vouwde daar trapsgewijs een papiertje tussen en kleurde deze met Naomi in.

Met heel veel diverse teksten mogelijk! (tip voor Vaderdag;))
En wat is er nu leuker dan een zelfgemaakte uber-hippe feestmuts die papa tijdens het klaargemaakte ontbijt in de ochtend op mocht zetten. Dochterlief had de grootste lol, en vond die nuchtere aanblik van papa met "haar" feestmuts op een succes!

De "28" werd een unieke maar dat mocht de pret niet drukken.


De zwaaiende handjes erop zijn toch ook te gek? ha-ha!
Voorzien met papa- quotes.

Natuurlijk zijn er voor een unieke feestelijke dag als Vaderdag/Papadag of de verjaardag nog veel meer leuke dingen te verzinnen. Hieronder wat inspiratie voor de goedkoopste maar zeker dierbaarste (handmade) cadeau's. Kijk mee en geniet!


Heel creatief idee voor een mooie tekening voor papa!

Dit is toch een té leuke kaart?

Wat een spetterend cadeautje!

Voor de snoepkont van een vader!

Voor de vader die graag kookt of houd van bbq'en. Leuk met textielstiften! Te koop bij lobbes.nl 

Origineel voor de papa die houd van bloemen! 
Ik ben verliefd op deze kaart die ook nog eens heel makkelijk te vouwen/ maken is. 

Een bijzonder schilderij namens het hele gezin!

Quality time. In het drukke 2016 zou dit bonnen boekje het overal goed doen. Denk aan bonnen om samen pannekoeken te bakken, een ontbijtje (samen) op bed. Een dagje naar de speeltuin. Samen de auto wassen. Samen klussen.. (Etc.Etc)

Ook leuk om haakjes aan te hangen voor sleuteltjes!

Stoer en gemakkelijk!

Ik ben gek op handjes en voetjes! Je kunt er heerlijke verf /knutsel creaties mee maken! 

Gaan jouw creatieve handen ook al jeuken? Plan dan snel een leuke creatieve middag met de kids voor vaderdag! Zet een grote tafel in het zonnetje in de tuin, haal je knutseldoos tevoorschijn, een kannetje limonade en vergeet de kids niet. (En de zonnebrand;)) 


-x- Mama van Dijk Leuk als je reageert!

1 reacties

  1. Gefeliciteerd!! En leuke vaderdagtips, die handjes met het trapsgewijze papiertje staan hier ook op de knutsel-planning, en ik kwam ook op internet zo'n bonnenboekje tegen die ik overweeg te maken: erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen