De leukste uitjes

" De leukste er op uitjes.. Stichting de Paardenkamp "

13:55

We gaan er weer op uit met een nieuwe budgetvriendelijke en "uberleuke" tip voor jou en de kinderen. Benieuwd waar het uitje vandaag op Mama van Dijk heen gaat? Lees dan verder! 


Stichting de Paardenkamp
Vorige week kon je lezen in "De leukste er op uitjes.." over het maken van een fietstochtje met je kroost. Over de uit te stippelen routes of spontane fietstochtjes naar bijvoorbeeld de ijscoboer. Want fietsen is niet alleen hartstikke gezond maar ook reuze gezellig en leuk! Vandaag nemen we je mee richting Soest. Dit keer met de auto!

Toen ik enkele weekenden geleden aan het werk was in de wijk zag ik ineens in mijn ooghoeken een bekende auto de straat in rijden.Wat bleek? Manlief en dochterlief vonden het leuk om even langs te rijden en aangezien mijn route met een minuut of 15 klaar was bleven zij even wachten in de auto. Dat is nog eens een leuke afsluiter van de ochtendroute. Vervolgens kon ik de auto laten staan en reden we samen even verder naar Soest! Ik houd ervan!


We bezochten Stichting "De paardenkamp" locatie Boederij Vosseveld. Waar je zonder verplichte aanmelding of entree van harte welkom bent om een kijkje te nemen bij de paarden. Stichting paardenkamp, dat een rustplaats bied voor o.a. gepensioneerde paarden, bestaat uit diverse locaties en is geheel giftafhankelijk. Vrijblijvend word aangegeven dat een kleine bijdrage voor de stichting op prijs word gesteld. Ondanks dat het niet gefinancierd word bieden ze een tal van leuke dingen aan. Zo kun je wat drinken, zijn er rondleidingen, is er een film te bekijken en zijn er speurtochten over het terrein. Je bent er zelfs van harte welkom om het feestje van je kind te vieren! De vrijwilligers zijn hartelijk en het terrein is goed onderhouden. En de paarden? Die genieten zichtbaar van de liefde en aandacht! Wij drietjes genoten van ons flitsbezoekje daar op de boerderij en komen zeker nog eens terug!

Samen paardjes aaien.
Kende jij Stichting de Paardenkamp al?

-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

3 reacties