" De leukste er op uitjes.. Monkeytown "

18:20

Monkey town Voorthuizen
Een heerlijk uitje voor op een druilerige dag. Een perfecte plek voor een kinderfeestje. Of gewoon op een dag omdat het kan. Met onze peuter bezochten wij Monkeytown in Voorthuizen op de vertrekdag richting onze vakantiebestemming. Voor mijn gevoel staat het er nog niet zo heel lang maar al menig dorpsgenoot hoorde ik erover. Tijd om met Naomi een bezoekje te brengen. Wellicht zou ze later die avond tijdens de 9 uur durende autorit dan als een blok in slaap vallen op de achterbank. Je leest het vandaag in "De leukste er op uitjes". 
Al eerder wilden we een poging wagen aan deze indoor speeltuin voor kinderen. We besloten toen weg te gaan omdat het er krioelde van de kinderen en hun begeleiders, de zwetende sokken en de klotsende armen. Dat menig bezoeker zich er toch tussen waagde moet zijn redenen hebben gehad en dat bleek wel. Kinderen kunnen zich er voor een paar euro namelijk gigantisch goed vermaken en voor die glunderende gezichtjes hebben wij als ouders natuurlijk heel wat over.  En jawel, ze liggen daarna uitgeteld en urenlang probleemloos te slapen. Is uiteraard ook wat waard. 


Bij binnenkomst, net voor de entree, staat een prachtige troon waar Naomi trots plaats nam. Binnen kun je zelf terecht voor een hapje en een drankje of surf je - overigens niet zo gezellig voor de kinderen - op het internet voor je werk of stuur je je net gemaakte foto's trots door naar je geliefden want ook aan gratis wifi is gedacht. Terwijl wij onze tassen en schoenen bij een tafeltje loosde werd het tijd om allereerst de peuterzone te betreden. Naomi wees vrijwel direct naar de gekleurde ballenbak achterin en was daar vervolgens niet meer weg te slaan. Trots gooide ze de ballen in de lucht en enthousiast slaakte ze hier en daar een luide kreet. Samen met papa vervolgde ze ook het verdere parcours in de speelhal van trampolines tot een tal van glijbanen. Alles werd met veel plezier en in alle rust getest op deze rustige vrijdagmiddag. Genoeg geschreven. Tijd voor een paar gezellige kiekjes. Monkeytown bedankt! Wij komen graag nog eens terug!

De zomerperiode komt nu toch echt ten einde en daarmee lassen we ook even een pauze in binnen deze wekelijkse rubriek van "de leukste er op uitjes". We pakken hem zeker hier en daar weer op bij sublieme tips en/of ideeen. Dus blijf gezellig ideeën voor ons insturen. Bij collegablogger Cindy van Leven als mama vind je tegenwoordig een leuke maandelijkse rubriek boordevol uitjes van de maand. Neem daar gerust ook eens een kijkje! 

Wij waren met dochterlief nog niet eerder in een indoor speelhal geweest. Bezocht jij Monkeytown al eerder? Wat was jouw ervaring? Heb je andere ideeën die Mama van Dijk zeker een keer moet gaan reviewen? Laat het vooral in een reactie achter! Wellicht vind je het uitje binnenkort uitgelicht hier online!

-x- Mama van Dijk 

Leuk als je reageert!

2 reacties

  1. Thanks voor de verwijzing! Weer zo'n leuke plek hier in de buurt die ik nog niet kende. In Veenendaal zit ook een leuke binnenspeeltuin, daar zijn wij wel eens een keertje geweest.

    BeantwoordenVerwijderen