Jeejees

Twinning. De leukste matchende outfits!

06:00

Twinning, wie kent het niet? Van complete outfits tot een subtiel en leuk shirt dat matcht met je favoriete broer, zus, vader, moeder, beste vriend(in) of misschien wel je gehele sportteam. Het kan en mag tegenwoordig allemaal. In "mamaland" zijn we natuurlijk vooral stapelverliefd op de items voor het gezin. En zo creëerde Jeejees in samenwerking met Mama van Dijk weer een nieuw item in de kledinglijn. Twinning shirts! Nu te koop voor slechts een paar euro!!

Princess - King Twinning shirts
We kozen voor de tekst "Princess 01 en King 01" voor dochter en manlief. Mijn shirt met "Queen 01" hoorde daar nog -als een complete set- bij maar helaas werd dat een naveltruitje door mijn 30 weken zwangere bolle buik. Tijdens onze vakantie aan het Lipno meer te Tsjechië maakte we dit schitterende plaatje. Manlief draagt een grijze short en dochterlief een grijs nep leren rokje. Een wit leren strikje in het haar en roze sneakers van de Zara maken de outfit af. Wil je graag een shirt in het zwart met witte letters? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Een hip kraamcadeau, stoere (harem)broekjes, bedrukte shirts voor verjaardagen of partijen? Het kan allemaal op Jeejees Kraam cadeaus. Dus neem gerust eens een kijkje op haar pagina en stuur haar een berichtje. Bestellingen worden elk persoonlijk behandeld en handgemaakt.

Wat vind jij van de twinning shirts? Zou jij het dragen tijdens een shoot of dergelijke?
Binnenkort starten we op Mama van Dijk met "Outfit of the day" een nieuwe rubriek voor de leukste kiekjes van de outfits van onze peuter (en baby), hippe webshops en tips, dus voor een beetje inspiratie en meer.

-x- Mama van Dijk

Dit bericht werd gesponsord.Leuk als je reageert!

0 reacties