Baby

Mama van Dijk viert Feest met Lonieke Waayenberg Fotografie!

06:00

Hoera onze dochter, Fleur, is geboren!

Reden genoeg voor een feestelijke week op Mama van Dijk. Dit bijzondere feestje willen we natuurlijk vieren met onze lezers! In deze kraamweek staan er daarom op de gebruikelijke blogdagen (Dinsdag, Donderdag en Zaterdag) drie toffe acties online in samenwerking met drie geweldige bedrijven. Elk bedrijf heeft speciaal voor jou als lezer van Mama van Dijk een unieke actie beschikbaar gesteld die vanaf het moment van plaatsen een week geldig is! 

Vier jij met ons mee?


Vandaag start de actie van Lonieke Waayenberg Fotografie. Lonieke Waayenberg is een enthousiaste fotografe, heeft passie voor haar werk en schoot onlangs nog de prachtige plaatjes van de zwangerschapsshoot van Mama van Dijk. 

Lonieke; "Fotograferen is iets wat ik met heel veel liefde en geduld doe. Ik vind het fijn als ik mensen blij kan maken met een mooie herinnering! Want wat is het mooi als je aan zulke momenten terug kunt denken door middel van mooie foto’s! Ik fotografeer o.a. newborns, kinderen, smashcakes, zwangerschappen en families. Ook sta ik altijd open voor andere ideeën dus vraag het gerust!"

ACTIE
I.v.m deze feestelijke week op Mama van Dijk biedt Lonieke Waayenberg Fotografie u een korting aan van maar liefst 10 euro op een fotoshoot naar keuze. Speciaal voor bruidsfotografie geldt een andere spectaculaire korting van maar liefst 50,- euro op een geplaatste boeking tijdens deze feestweek! Kortingen zijn geldig op boekingen die in de komende week worden geplaatst* onder vermelding van de kortingscode "Mamavandijkviertfeest".
* Geplaatste boekingen hoeven uiteraard niet direct in deze actieweek te worden ingepland.Wilde jij altijd nog een mooie fotoshoot laten maken van jouw zwangerschap, gezin of van je prachtige kinderen? Kijk dan zeker even tijdens deze actieweek op de website of bijbehorende Facebookpagina van Lonieke Waayenberg Fotografie. 

-x- Mama van Dijk

Leuk als je reageert!

0 reacties