mamablog

Mama van Dijk in een nieuw jasje!

06:00

Vandaag presenteer ik met gepaste trots mijn nieuwe logo. Wie gisterenavond al even -voor een stukje ontspanning- op Mama van Dijk aan het rondneuzen was had de verandering kunnen opmerken. In de afgelopen maanden groeide het verlangen steeds meer om mijn mamablog op professioneel vlak te laten bloeien. Waar ik het afgelopen anderhalf jaar met plezier naar mijn eigen "Mama van Dijk logo" aankeek, werd het naar eigen zeggen tijd voor verandering. De groei die de blog meemaakt mag worden doorgetrokken in de lay-out, zo was mijn gedachte en dus werd het tijd mijn allereerste echte logo te laten ontwerpen. 

Oude logo
Na diverse pinterest' zoektochten wist ik eigenlijk al precies hoe ik het wilde hebben. Laura Siegal, die naast prachtige fotorapportages ook een gave heeft voor ontwerp en styling, gaf daar haar eigen draai aan. Het roze watercolor effect vind ik waanzinnig omdat ik natuurlijk een echte meisjes'mama ben, het grijze sierlijke lettertype past er liefelijk bij. Het geheel behoud zijn eenvoud door geen motto of andere zaken bij te voegen.

In de afgelopen tijd ben ik tevens gaan kijken naar de mogelijkheden om mijn eigen domein en hosting te kopen. Dit is ondertussen ook gelukt. En dus ben ik natuurlijk apetrots dat de blog binnen enige tijd verder zal gaan op mijn eigen stukje internet; Mamavandijk.nl. Het bouwen van de site zal enige tijd in beslag nemen. Dit omdat ik een heleboel zelf wil gaan 'bouwen' maar de tijd hiervoor (vaak) ontbreekt. Vooralsnog een nieuw logo en de toekomstplannen voor Mama van Dijk.

Wat vind jij van het nieuwe logo?
Beinvloed de lay-out van een webpagina het plezier waarop je iets leest?
Ik vind het erg leuk als je reageert!


-x- Mama van Dijk
ps. Aanstaande zaterdag start er een heel bijzonder gave winactie op Mama van Dijk die je zeker niet wilt missen! Voorzie je agenda voor aanstaande zaterdag daarom vooral met een uurtje me-time en een passend bezoekje aan Mama van Dijk.


Leuk als je reageert!

2 reacties