Familie

Newborn en lifestyle shoot.

06:00

Achter de lens van tweelingzus en fotografe Laura Siegal kruipen is iets dat ik met de kindjes maar wat graag doe! Helaas vertrok zij voor de liefde van haar leven naar Israël en liet zij Holland achter zich. Alhoewel we elkaar nog met enige regelmaat zien is er niet zoals bij Naomi's eerste jaar elke maand wel een fotoshoot ingepland. Om toch voor later die eerste maandjes op prachtige wijze vast te leggen gingen we op zoek naar een andere fotograaf, iets dichter in de buurt.

Ons kleine meisje Fleur
Al snel kwamen we bij Lonieke Waayenberg. Een enthousiast, jong en gedreven fotografe dat met geduld werkt voor het perfecte plaatje. En aangezien haar prijzen mij ook enthousiast wisten te maken werden de eerste shoots met plezier ingepland. Lonieke schoot de mooie plaatjes tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap en wilde met liefde een fotoshoot doen zodra Fleur geboren was.

Helaas werd door de aanwezige onrust bij Fleur -haar aaneengesloten huilen- besloten om de shoot uit te stellen. Net voor de jaarwisseling kwam Lonieke alsnog langs met een auto volgeladen met accessoires waarvan tijdens de fotoshoot gebruik kon worden gemaakt. Omdat ook die middag gepaard ging met slechts enkele minuten rust was het zaak vooral snel een paar foto's te schieten en te hopen dat er wat moois tussen zat. Er werden heerlijke kiekjes gemaakt en gezellig gekletst.

Een tijdje later zie ik dat ik mail heb. De foto's zijn binnen. Mama kan alleen maar glunderen, mijn mooie meisjes, wat een geluk.


Laten jullie graag foto's maken of doen jullie dat vooral zelf? 


-x- Mama van Dijk 
Deze blog kwam tot stand middels samenwerking

Leuk als je reageert!

2 reacties

  1. Ik liet 1 keer professionele foto's maken van de kinderen toen ze nog een baby waren.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen