Huize van Dijk

Roomtour - Binnenkijken bij Naomi

06:00

In diverse eerdere berichtgeving op social media kanalen van Mama van Dijk en tevens in deze post rondom de verjaardag van onze twee jarige peuter kon je al wat lezen over de slaapkamer van Naomi. Sinds enkele maanden slaapt ze als een ware prinses in haar grote bed. Trots dat ze is. En mama natuurlijk ook! We nemen je gezellig mee op roomtour. Een rustige kamer met zachte roze tinten, houten meubels en een lief sfeertje. 

Het peuterbed is de eyecatcher

Een paar witte plankjes met accessoires in roze tintjes geven een sfeervol geheel

De kledingkast van deze peuter puilt behoorlijk uit.

Een rustig kamertje met heerlijke speelhoekjes. En ja, voor de foto ruimde we even extra op..

Voor het slapen gaan ligt er hier ook vaak een beer, pop of andere knuffel in te slapen.
Vanuit haar bedje de commode en het leeshoekje.

En een heerlijk uitzicht als we haar gordijntjes openen.

Alhoewel er dit weekend voor het eerst een val incident met de nodige bloedingen in het midden van de nacht ontstond mocht dat de pret voor de nacht niet drukken. Een beetje extra ingestopt en met evenveel plezier sprong dochterlief haar bedje weer in. "Naomi, Moe.. ". Wat hebben we genoten van een fijn lang weekend als gezin en met familie. Slaap lekker prinsesje! Mama houd de wacht. 


Ben jij ook zo blij met de kamer(s) van je kind(eren)? Heeft jouw baby, peuter of tiener een prachtige muurschildering een bijzonder of overheerlijk bed of een fantastische speelhoek (oid)? Deel het even in de reacties, ik ben natuurlijk reuze benieuwd! 

-x- Mama van Dijk 

Leuk als je reageert!

0 reacties