winactie

- WINACTIE - Bijzondere dagen, Prachtige Mijlpalen, Wij vieren Feest met bakkerij E. de vries

06:00
Bijzondere dagen, prachtige mijlpalen. Soms heb je dagen waarbij je graag een heleboel vreugdedansjes zou willen doen. Dit weekend trekken we de kurk dan ook meerdere malen van de fles. Oke, figuurlijk dan. Velen met mij zullen dit weekend een bijzonder weekend vieren. En ook in Huize van Dijk is het feest. En dit is niet alleen in verband met moederdag en dochterlief die aanstaande zondag alweer een half jaar in ons midden is. Misschien had je het al even gezien maar Mama van Dijk heeft ondertussen alweer 1000 likes op Facebook . En dat is een grandioos feestje waard. Niet? Tijd dus om de plaatselijke bakker te informeren. Want dit gaan we natuurlijk vieren met jou! 
Mama van Dijk 1000 likes - Bedankt!

Bakkerij E. de Vries
is in Barneveld en omstreken al jaren een begrip. De enthousiaste bakker is op de facebookpagina van de bakkerij te volgen in de meest verrukkelijke foto's en filmpjes waarbij er geregeld een kijkje achter de schermen van de bakkerij word gegeven. Een kijkje waarvan menig hart sneller gaat kloppen. Vandaag in samenwerking met Bakkerij E. de Vries een heerlijke winactie. Ben jij gek op een stukje taart? Een stuk of 12 misschien? Het kan. Komende week word speciaal voor jou, als lezer van Mama van Dijk, een heerlijke taart gebakken. Hoe en wat is verder natuurlijk een verrassing. Maar dat jij er met 12 personen van kunt gaan smullen is een ding dat zeker is!


Zit jij ook al te watertanden en wil jij volgend weekend kunnen genieten van een overheerlijke taart? Doe dan zeker mee met deze winactie!

-

Laat in een reactie even weten dat je mee doet


Like de Fb' pagina van Bakkerij E.de vries 

én

Deel dit bericht 

-


Op zaterdag 20 Mei word de winnaar om 13.00 uur uitgeloot en vervolgens bekend gemaakt op Mama van Dijk. Tot die tijd kan er meegedaan worden. Meedoen voor iemand anders mag natuurlijk ook. Vier jij dit heerlijke feestje met ons mee? De winnaar word uitgenodigd de taart volgend weekend bij Mama van Dijk af te halen. Welkom! 


-x- Mama van Dijk


Leuk als je reageert!

0 reacties